Tjenester

null

Sparkling og innvendig maling

Hemmeligheten bak en jevn og pen overflate ligger i sparkelarbeidet. Et godt resultat krever erfaring og tålmodighet.  Overlat sparkelarbeidet til fagfolk, og vær trygg på at resultatet blir optimalt.

Vi utfører alt av innvendig maling. Bare ved å male veggene, får du følelsen av et nytt hjem!

null

Maling utvendig

Vi utfører utvendig maling, med værbestandig maling av beste kvalitet. Hvor ofte et hus må males, varierer ut i fra hvilke type maling som tidligere har blitt brukt, og hvor værhardt huset ligger til.

Vi har erfaringen som trengs for å sikre et resultat som verner huset ditt mot værforhold.

null

Sprøytemaling

Sprøytemaling av fasade og andre glatte overflater gir en fantastisk og feilfri finish. Sprøytemaling krever kunnskap og erfaring for å sikre et godt resultat uten å bruke unødvendig mye maling. Bruk fagfolk, så sikrer du overflater uten merker etter rennende maling.

Velg sprøytemaling for en moderne look!

null

Tapetsering

Hvordan skape et helt nytt rom – uten tørketid og malingslukt? Svaret er enkelt: ved å velge tapet. Resultatet blir fantastisk, men det krever tid og nøyaktighet!

Vi har lang erfaring innen tapetsering. Dersom du ikke ønsker å fjerne det gamle tapetet selv, kan vi også gjøre dette for deg.

null

Gulvavretting

Skjeve gulv i ditt hus? Vi har erfaring og kompetanse på gulvavretting, og påtar oss oppdrag med å få gulvet ditt rett og klart for eventuell ny gulvoverflate – enten du velger laminat, parkett eller belegg. Eller noe annet.

Kontakt oss for mer informasjon om gulvavretting – og oppdag forskjellen.

null

Gulvbelegg

Gulvbelegg er en av de mest slitesterke og kostnadseffektive gulvoverflatene som er tilgjengelig. Moderne belegg har en rekke mønstre, slik at alle og enhver kan finne noe som passer akkurat deres hjem. Legging av gulvbelegg krever tid og nøyaktighet, og vi hjelper deg gjerne med jobben.

Vi monterer alle typer gulvbelegg.